zondag 21 juni 2009

#6 Flickr


Ding zes was voor mij een erg fijne opdracht. Ik ben namelijk sinds kort voor het eerst in het bezit van een fatsoenlijke camera. Toegegeven, hij bevindt zich op mijn nieuwe mobiele telefoon, maar 8.2 megapixels is niet verkeerd. Zeker niet als het enige andere fototoestel die je ooit hebt gehad niet eens digitaal was en in 2001 in een café is achtergebleven om nooit meer teruggevonden te worden.
Vanwege al deze blijheid ben ik een tikje van de opdracht afgeweken. Ik heb mijn foto's niet in en om het NA gemaakt, maar bij mij in de buurt. Daarna heb ik ze op Flickr geplaatst en van een aantal tags voorzien, zoals Den Haag, de bijbehorende straat en natuurlijk 23archiefdingen. Helaas doken ze niet op in searches. Het duurde even voordat ik doorhad dat ik onder Flag your photo moest aangegeven dat mijn foto's gevonden mochten worden. Nu maar hopen dat ze straks wel opduiken.
Hier onder vast een voorbeeldje van mijn rondje door de buurt:


Deze oude elektriciteitsfabriek, gefotografeerd vanaf de Weimarbrug over het verversingskanaal, is al sinds ik hier woon een klein raadsel voor mij. Is ie nou nog in gebruik of niet?


Bij elke foto staat op de kaart aangegeven waar de foto is gemaakt.

1 opmerking:

  1. Mooie foto´s en dat eigenlijk met een mobiele telefoon.
    Je tags lijken overigens op te duiken in bijvoorbeeld een Google Search http://www.google.nl/search?hl=nl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=I97&q=conradkade+23archiefdingen&btnG=Zoeken&meta=

    BeantwoordenVerwijderen