dinsdag 26 mei 2009

Help!

Nou dat ging lekker: mijn 2.o avontuur leek vanavond al voorbij zonder dat ik goed en wel begonnen was.
Bij thuiskomst wilde ik de mogelijkheden van deze blogtoestand nog eens even doornemen, maar mijn computer dacht daar anders over. De ene virusmelding na de andere rolde over het scherm en na vijf uur scannen met spybot en AVG en het verwijderen van Trojans, had ik opeens geen toegang meer tot internet! Opnieuw opstarten had geen succes. En aangezien ik mijn computerproblemen altijd oplos met behulp van internet zag ik het even somber in. Hoeveel zou een beetje fatsoenlijke nieuwe laptop kosten?
Maar gelukkig kreeg ik nog een lumineus idee: het totaal opnieuw installeren van het internet. Dat betekende wel een speurtocht naar de intallatie-cd en de daarbij horende chaos in mijn woonkamer, maar uiteindelijk succes. Nog nooit zo blij geweest om mijn startpagina te zien!
Het blogavontuur houdt hier dus nog niet op en inmiddels heb ik lekker kunnen experimenteren met kleurtjes, gadgets en andere onzin. Ik begin het helemaal leuk te vinden.

1 opmerking:

  1. Dag Maartje,
    Wat een gedoe gisteravond en wat een doorzettingsvermogen om je internet te herinstalleren! Maar zo te zien ben je helemaal leuk bezig en heb je er net zoals ik lol in.
    Succes met de cursus.

    BeantwoordenVerwijderen