dinsdag 26 mei 2009

BlogstartNou daar gaat 'ie dan: mijn eerste officiële blog.


Hoewel ik altijd al een slecht dagboekschrijfster was, zal ik nu dus mijn belevenissen met de 23 dingen regelmatig moeten gaan bijhouden. Naja, je moet er wat voor over hebben :) Lizzy gaat 2009 in met hippe internettoepassingen!Eerst moet er geoefend worden met het plaatsen van links, afbeeldingen en gadgets. Waarschijnlijk is het de bedoeling dat je meteen fantastisch leuke sites weet om je bezoeker naar toe te lokken, maar zo thuis ben ik niet in de leuke websites. Vandaar dus maar een link naar nu.nl: http://www.nu.nl/, om zowel het serieuze nieuws als de laatste ontwikkelingen tussen Jan en Jolanthe te kunnen volgen ;)


Dan wilde ik nu graag een filmpje van YouTube invoegen, maar dat ging niet zo soepel. Vandaar dus maar even een plaatje:Dat ging ook niet meteen geweldig. Vanaf het web wilde 't niet, maar nadat de afbeelding op deze computer was opgeslagen, werd 'ie keurig ge-upload. Hier zie je mij niet zo hip (duidelijk geen foto uit 2009) een patatje wegsnacken op een zeker niet zo hippe open dag van Mammoet.


Dit was dus mijn eerste blog. Het viel mij reuze mee. Nu maar afwachten of ik het de komende maanden ook zo braaf bij kan houden!

3 opmerkingen:

 1. Volgende oefening: het plaatsen van een reactie op je eigen bericht. Tikje zinloos: ik vind het natuurlijk een geweldige blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik reageer daarom maar even op jouw reactie, reageren op mezelf vind ik zoiets als kaartjes sturen naar jezelf: erg sneu.
  Leuke blog hoor, ben ook benieuwd hoe lang we het volhouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou, waarschijnlijk in ieder geval zolang de 23-archiefdingencursus duurt. ;)

  BeantwoordenVerwijderen